Profil

I samarbejde med virksomhedens netværk tilbyder eec as praktisk, resultatorienteret virksomhedsrådgivning indenfor internationalisering og globalisering.

Den øgede virksomhedsinteresse for globalisering og det at ”outsource” dele af produktionen til andre områder, er støt stigende. eec as hjælper din virksomhed med at lokalisere egnede samarbejdspartnere og forhandle samarbejdet på plads. Dette kan også dreje sig om underleverandør- eller joint-venture aftaler.

Søger du støtte- eller finansieringsmuligheder eller specialistrådgivning om EU-erhvervsforhold står vi gerne til rådighed. Vi har kontakt til et større netværk af europæiske samarbejdspartnere.

eec as råder også over et korps af erfarne og forhandlingsvante konsulenter, som kender forholdene på det globale marked. De har alle en årelang erfaring og en praktisk baggrund.

eec as arbejder som konsulenter bl.a. for Europa-Kommissionen i Bruxelles og Danmarks Eksportråd, Udenrigsministeriet og Industrialiseringsfonden for Udviklingslandene.

Vi tager meget gerne et uforpligtende møde om, hvordan vi kan omsætte dine tanker om eksport, internationalisering og globalisering til målrettede handlinger og salg.